Wat is een online medium?

Wellicht heb je er al eens van een “medium” gehoord? Het kan natuurlijk ook dat je er niet echt in thuis bent, maar toch op deze website terecht komt. Overal is een reden voor. Er is namelijk meer tussen hemel en aarde dan menig mens denkt. Daarom zijn er mediums. Zij hebben contact met de astrale wereld en maken contact met die wereld en met jou. Eigenlijk zijn zij niets anders dan een soort telefoonverbinding of doorgeefluik. Hoe je het ook wilt noemen. Een medium zorgt er dus voor dat er contact is met de astrale wereld en beantwoord zo jouw vragen. Vroeger kon bestonden er alleen mediums die niet online werkte. Tegenwoordig is dat anders. Door de digitalisering en alle mogelijkheden op het internet gaan veel mediums online. Daardoor kun je veel mediums online vinden. Maar wat is een medium nu precies? Wat is een online medium nu precies? Hoe werken zij? Wat zijn de voor- en nadelen? Hoe kun je contact leggen? In dit artikel besteden wij aandacht aan de vraag: "Wat is een online medium?"

Wat is een medium?
Een medium is heel simpel uitgelegd iemand die als doorgeefluik fungeert tussen de gewone- en astrale wereld. Vaak kan een medium contact leggen met gidsen, engelen, geesten, natuurwezens en dergelijke. Een medium vangt meer op dan de gemiddelde mens en kijkt door dimensies heen. Vaak zijn het mensen die enorm veel energieën waarnemen en wat ze waarnemen bevindt zich niet in het normale spectrum.

Zo neemt een medium waar!
Er zijn verschillende soorten mediums. Zo kan iemand kaarten leggen, contact met engelen maken of is iemand helderziend. Zo kan een helderziende een deel van het heden, verleden en de toekomst waarnemen. Dit doet hij of zij door middel van een derde oog. Dit wordt ook wel het zesde zintuig of geestesoog genoemd. Dit oog bevindt zich als je met je vinger over je neus naar boven gaat en voorbij je ogen ongeveer midden op je voorhoofd. Eigenlijk verbindt het derde oog zich vanaf het midden met twee schuine lijntjes naar je linker- en rechteroog, en een lijn naar je neus. Op deze manier kun je jouw derde oog goed vinden. Een helderziende ziet vaak een visioen, beeld of iets anders in zijn of haar derde oog.

Wat neemt een medium waar?
Een medium kan veel dingen waarnemen en zien: Hieronder sommen wij het een en ander op: Hoe hebben mediums hun gaven ontwikkeld?
Een medium heeft vaak veel ervaring en zijn of haar gave goed ontwikkeld. Vaak hebben zij hier cursussen voor gevolgd. Of hebben zij gedurende hun levenspad diverse ervaringen opgedaan waardoor zij hun gaven hebben ontwikkeld. Vaak zijn zij ook al iemand op hun pad tegengekomen die hen de weg heeft gewezen. Het kan ook zijn dat ze tekens van de astrale wereld hebben gekregen waardoor zij zich hebben ontwikkeld. Het is maar net afhankelijk van de gaven die een medium heeft en hoe hij of zij voelt dat deze die moet ontwikkelen. Het is in ieder geval wel zo dat het altijd mensen zijn die sterk in zijn of haar schoenen staan en voelen dat zij zich moeten ontwikkelen. Zo komen ze vanzelf uit op cursussen, boeken, meesters die hen het leren en dergelijke.

Hoe werkt een medium?

De manier waarop een medium werkt is echt geheel afhankelijk van het medium zelf. Het is vooral afhankelijk van de expertises die hij of zij heeft. Iemand die contact met engelen maakt is al heel anders bezig dan iemand die readings doet.

Wat is een online medium?
We zijn dit artikel met deze vraag begonnen:” Wat is een online medium?” Voordat we deze vraag nauwkeurig kunnen beantwoorden hebben we eerst gekeken naar: Nu we dit weten kunnen we bovenstaande vraag beter beantwoorden. Want hoe moet je nu weten wat een online medium is, als je niet eens weet wat een medium is. Eigenlijk is een online medium gewoon een medium die zijn of haar gaven door middel van diensten online aanbiedt. Vaak meldt een medium zich online bij een website aan die hier in gespecialiseerd is. Ze maken dan een profiel aan en geven aan welke gaven ze hebben en welke diensten zij aanbieden. Zo kun je heel makkelijk online een medium vinden.

Hoe werkt een online medium?
We hebben nu al uitgelegd wat een medium is. Hoe een medium werkt en zich ontwikkeld. We weten ook al wat een online medium is. Het is een medium die zijn of haar diensten online aanbiedt. We hebben hierboven al aangegeven dat een online medium zich aanmeldt bij een website. Hier vult hij of zij een profiel in en biedt zijn of haar diensten aan. Jij kunt jezelf aanmelden en of gewoon bellen. Soms zijn er ook mogelijkheden voor e-mail contact of chat. Het is maar net afhankelijk van de website die je kiest. Je vindt op deze websites vaak een overzicht van online mediums en kunt hier dan een medium uitzoeken. Hier staan de gegevens bij en zo kun je contact opnemen. Een online medium is erg fijn en zeker omdat je er elk moment van de dag contact mee op kunt nemen.

Willekeurige profielen

Youri Naam: Youri
Leeftijd: 42 jaar. Man
Gaven: Helderhorend, Heldervoelend, Helderziend, Medium, Tarot
Bekijk mijn profiel
David Naam: David
Leeftijd: 35 jaar. Man
Gaven: Foto reading, Heldervoelend, Genezer/Healer
Bekijk mijn profiel
Jean paul Naam: Jean paul
Leeftijd: 55 jaar. Man
Gaven: Foto reading, Helderwetend, Specialist in droomverklaringen
Bekijk mijn profiel
Petra Naam: Petra
Leeftijd: 36 jaar. Vrouw
Gaven: Engelenreader, Genezer/Healer, Helderwetend
Bekijk mijn profiel
Henjo Naam: Henjo
Leeftijd: 33 jaar. Man
Gaven: Helderhorend, Paragnost, Spiritueel coach
Bekijk mijn profiel
Johanna Naam: Johanna
Leeftijd: 29 jaar. Vrouw
Gaven: Helderhorend, Helderziend, Tarot
Bekijk mijn profiel
Jaap Naam: Jaap
Leeftijd: 38 jaar. Man
Gaven: Helderhorend, Heldervoelend, Helderziend
Bekijk mijn profiel
Inge Naam: Inge
Leeftijd: 33 jaar. Vrouw
Gaven: Heldervoelend, Helderziend, Paragnost
Bekijk mijn profiel